GDPR a ochrana osobních údajů

Souhlas se zpracováním osobních údajů

  1. Používáním webu udělujete souhlas společnosti Vltavská plavební s.r.o., se sídlem Staropramenná 530/12, Praha 5, IČ: 28378113, zapsané ve veřejném rejstříku vedeném u městského soudu v Praze, oddíl 137286, vložka C (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“) zpracovávala tyto osobní údaje:

    – Jméno a příjmení
    – Email
    – Telefonní číslo
    Soubory cookies

  2. Jméno, příjmení, název společnosti, telefonní číslo a e-mail je a je nutné zpracovat základě Vámi uděleného souhlasu a je nutné zpracovat za účelem zasílání obchodních emailů, zpracování rezervací a ukládání cookies.
  3. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti.
  4. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:
    – vzít souhlas kdykoliv zpět,
    – požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, žádat si kopii těchto údajů,
    – vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    – požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
    – na přenositelnost údajů,
    – podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů nebo se obrátit na soud.
cs_CZČeština

Používáme cookies, abychom mohli obsah stránky přizpůsobit vašim potřebám. Dalším využíváním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookies. Více informací.